SPORT & RELAX

Villa Arina boekt alle sport & relax activiteiten à la carte voor u. Dit is een gratis dienst.

SUP TOUR

Stand Up Paddle (kortweg SUP) is een watersport die voor een breed publiek toegankelijk is en op haast alle wateren kan doorgaan, van zee en meer tot beek en rivier. Het is de kunst om al rechtstaand je evenwicht te vinden op een grote golfsurfplank en met behulp van een peddel baan je je een weg op het water.

 

Onder begeleiding van David nemen we jullie mee voor een geweldige SUP-tour langs de indrukwekkende kliffen en grotten en komen we langs baaitjes die enkel toegankelijk zijn langs het water. Wow-gevoel gegarandeerd! Boek jouw tour ter plaatse.

KITESURFING

Blauwe hemel, dertig graden en vlak water!

Aan de zuidkust vinden we tussen de steden Portimao en Lagos een prachtige lagune genaamd Ribiera de Oldiaxere, hier kun je kitesurfen in Portugal in de Algarve. De warme temperaturen creëren in de zomer vaak thermische omstandigheden in de namiddag en hierdoor een prachtige wind, 30 graden en vlak water. 

Wij reserveren voor u alle materialen of lessen. Wees er tijdig bij.

Zon, zee, strand. Wat wil je nog meer als je op vakantie bent? Wil je toch nog in shape blijven dan kan je een workout volgen bij ons! In België was David succesvol werkzaam als personal coach en ook in Portugal blijft hij gemotiveerd om mannen en vrouwen te trainen.

Je kan bij ons gratis (en vrijblijvend) deelnemen aan de wekelijkse workouts van David die doorgaan op onze outdoor fitness plek of zelfstandig trainen. Maar wie nog meer wil zweten, die kan in overleg met David een personal trainingssessie boeken. Deze worden steeds afgestemd op jouw niveau en verwachtingen. Je kan hier ter plekke met hem afspreken!

MOUNTAINBIKE & E-BIKE

De Algarve biedt tal van mogelijkheden voor road- of mountainbiking.

Onze partner komt de fiets aan huis leveren zodat je maximaal kan genieten van jouw tocht.

David kan jullie tegen een kleine vergoeding begeleiden met een tour op eigen niveau. Klik op "meer info" voor prijzen.

YOGA

Wil jij kennis maken met yoga op vakantie? Of ben je een doorwinterde yoga fan? Yoga op onze rooftop, aan het zwembad of op de kliffen met zicht op zee?

Wij werken samen met één van de beste yoga-instructeurs en boeken voor jou een privé- of groepssessie.  

Laat ons bij jouw reservatie weten indien je één of meerdere sessies wenst te boeken.

MASSAGE

Een heerlijke massage mag niet ontbreken tijdens de vakantie.

 

En bij ons kan dit aan het zwembad of op ons rooftop terras.

 

Kies ter plaatse voor een ontspannings-, sport- of golfmassage.

 

Meer info te verkrijgen in onze B&B.

PAARDRIJDEN

Maak een onvergetelijke tocht per paard langs de duinen en lagunes van Salgados. 

 

Het startpunt ligt op slechts 5 minuten rijden van de B&B.

Boeken kan ter plaatse.

PADEL & TENNIS

Op slechts 10 minuten rijden van Villa Arina vind je een Padel en Tennisclub. Wij reserveren voor jou de terreinen indien gewenst. Gelieve dit ook aan te geven bij de reservatie.

GOLF

De Algarve staat bekend als één van de meest aantrekkelijke regio's in Europa om te golfen. De regio kent vele hoogwaardige golfbanen, veelal ontwikkeld door bekende golfarchitecten. Het mediterrane klimaat in de Algarve is erg aangenaam en milder dan elders.De Algarve behoort in Europa tot de regio's met de meeste zonuren, zo'n 3000 zonuren per jaar.

Klik op 'meer info' voor onze golfpakketten. Gelieve tijdig te boeken indien u uw teetime wenst vast te leggen.

De Algarve is niet alleen de meest warme provincie van Portugal, je kan er ook nog eens zalig surfen. Door de aanwezigheid van zowel een west- als zuidkust is het zuiden van de Algarve één van de meest consistente surfbestemmingen van de Atlantische Oceaan.

Wij reserveren voor u surfmateriaal of surflessen. 

OUTDOOR FITNESS

SURFING