E-BIKE TOURS

COASTAL TOUR

2h coastal tour. See the most beautifull beaches and cliffs with a bike.

KITESURFING

Blauwe hemel, dertig graden en vlak water!

Aan de zuidkust vinden we tussen de steden Portimao en Lagos een prachtige lagoon genaamd Ribiera de Oldiaxere,  hier kun je kitesurfen in Portugal in de Algarve. De warme temperaturen creëren in de zomer vaak thermische omstandigheden in de namiddag en hierdoor een prachtige wind, 30 graden en vlak water. 

Wij reserveren voor u alle materialen of lessen. Wees er tijdig bij.

Zon, zee, strand. Wat wil je nog meer als je op vakantie bent? Wil je toch nog in shape blijven dan kan je een workout volgen bij ons! In België was David succesvol werkzaam als personal coach en ook in Portugal blijft hij gemotiveerd om mannen en vrouwen te trainen.

Je kan bij ons gratis (en vrijblijvend) deelnemen aan de wekelijkse workouts van David die doorgaan op onze outdoor fitness plek of zelfstandig trainen. Maar wie nog meer wil zweten, die kan in overleg met David een personal trainingssessie boeken. Deze worden steeds afgestemd op jouw niveau en verwachtingen. Je kan hier ter plekke met hem afspreken!

MOUNTAINBIKE & ROADBIKE

De arlgarve beidt tal van mogelijkheden voor road- of mountainbiking.

Onze partner komt de fiets aan huis leveren zodat jij maximaal kan genieten van uw tocht.

David kan jullie tegen een kleine vergoeding begeleiden met een tour op eigen niveau. Klik op "meer info' voor prijzen.

YOGA

Wil jij kennis maken met yoga op vakantie? Ben je een doorwinterde yoga fan? Yoga op onze rooftop, aan het zwembad of op de kliffen met zicht op zee?

Wij werken samen met één van de beste yoga instructeurs en boeken voor jou een privé of groepssessie.  

Laat ons bij uw reservatie weten indien u één of meerdere sessies wenst te boeken.

MASSAGE

Een heerlijke massage mag niet ontbreken tijdens de vakantie.

Aan het zwembad of op onze rooftop terras.

Kies ter plaatse voor een ontspannings-, sport- of golfmassage.

 

Meer info te verkrijgen in onze b&b

PAARDRIJDEN

Maak een onvergetelijke tocht per paard langs de duinen en lagunes van Salgados.  Observeer beschermde en bedreigde soorten dieren. Het startpunt ligt op slechts 5 minuten rijden van de b&b.

Boeken kan ter plaatse in de b&b

PADEL & TENNIS

Op slechts 10 minuten rijden van Villa Arina vind je een Padel en Tennisclub. Wij reserveren voor u de terreinen indien gewenst. Gelieve dit ook aan te geven bij uw reservatie.

INLAND TOUR

De Algarve staat bekend als één van de meest aantrekkelijke regio's in Europa om te golfen. De regio kent vele hoogwaardige golfbanen, veelal ontwikkeld door bekende golfarchitecten. Het mediterrane klimaat in de Algarve is erg aangenaam en milder dan elders.De Algarve behoort in Europa tot de regio's met de meeste zonuren, zo'n 3000 zonuren per jaar.

Klik op 'meer info' voor onze golfpakketten. Gelieve tijdig te boeken indien u uw teetime wenst vast te leggen.

De Algarve is niet alleen de meest warme provincie van Portugal, je kan er ook nog eens zalig surfen. Door de aanwezigheid van zowel een west- als zuidkust is het zuiden van de Algarve één van de meest consistente surfbestemmingen van de Atlantische Oceaan.

Wij reserveren voor u surfmateriaal of surflessen. 

OUTDOOR FITNESS

ROMANTIC SUNSET TOUR