GOLF

De Algarve staat bekend als één van de meest aantrekkelijke regio's in Europa om te golfen. De regio kent vele hoogwaardige golfbanen, veelal ontwikkeld door bekende golfarchitecten. Bekende golfbanen in de Algarve zijn Monte Rei, Vale do Lobo en San Lorenzo. Ook grote ketens zoals Oceânico en Pestana hebben hier geweldige golfbanen. Veel golfbanen liggen daarbij ook nog eens langs de prachtige kust.

Villa Arina biedt de mogelijkheid om uw starttijden vast te leggen en krijgt interessante kortingen op de meer dan 20 courses in de omgeving. Wij werken hiervoor samen met een boekingsagent in de Algarve, die u persoonlijk kan helpen bij het organiseren van uw eigen golf-programma. 

Er zijn, alleen al in een straal van 15 minuten met de auto, 7 golfterreinen te bereiken.

Noot: Omwille van het zachte klimaat zijn de maanden maart/april/mei en oktober/november topmaanden voor het golfen in de Algarve, dus best tijdig boeken. Tijdens juli en augustus en tot 15 september zijn er vaak extra kortingen. (er zijn in totaal 16 golf courses binnen een afstand van 30 minuten met de wagen) 

De golfclubs op maximum 15' rijden:

Silves Golf (Pestana Golf)

Boavista Golf & Spa Resort

Onyria Palmares Beach & Golf Resort

Salgados Golf

Vale da Pinta & Gramacho 

Oceânico O'Connor Jnr Course

Alto Golf & Country Club (Pestana Golf)

Morgado do Reguengo Golf Resort

- Penina Golf Resort

Wij werken rechtstreeks met de golfclubs en een boekingsagent waardoor we alle prijzen kunnen vergelijken en voor u het beste pakket kunnen samenstellen.

Vermeld bij uw reservatie welke golfbanen je wenst te spelen alsook uw voorkeur teetime, wij doen de rest ;-)